4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Otomobil sektörü çıtasını yükseltecek

OTOMOBİL SEKTÖRÜ ÇITASINI YÜKSELTMEK İSTİYOR

Mersin Yetkili Otomobil Satıcıları Derneği (MODER) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, otomobil sektörünü daha iyi bir noktaya taşıyıp, sektör bileşenlerinin yaşam standartlarını da yükseltme gayreti içinde olduklarını söyledi.

Hüseyin Kış, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Bakanı Macit Özcan'ı makamında ziyaret ederek, görüş alış-verişinde bulundu. Burada konuşan Kış, bir süre önce kongre sürecini tamamladıklarını ve yönetim olarak iş başına geldiklerini hatırlatarak, bu noktada da gerçekleştirmiş oldukları nezaket ziyaretleriyle birlikte yerel yöneticilere hem kendilerini tanıtmak, hem de var olan ilişkileri daha da güçlendirmeye çalıştıklarını anlattı.

Mersin'deki otomobil sektörünü daha iyi bir noktaya taşıma gayreti içerisinde hareket edeceklerini ve sektör bileşenlerinin de yaşam standardını daha iyi noktalara getirme gayreti içerisinde olacaklarını ifade eden Kış, başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere yerel yönetimlerle de şimdiye kadar olan olumlu ilişkileri, bundan sonraki süreçte de devam ettireceklerini kaydetti.

Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Mersin'de otomobil sektörünün hak ettiği noktaya ulaşmasını kendilerinin de arzu ettiğini belirtti. Bu amaçla her yıl düzenlenen otomobil fuarına her türlü desteği verdiklerini dile getiren Macit Özcan, bu sektörün daha da iyi bir noktaya ulaşması için belediye olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarının altını çizdi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 15:41:01
Güncelleme :1 Temmuz 2010 Perşembe 18:36:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?