3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Otomobilin altından nasıl sağ çıktım?

Mersin'de, dün sabah yağışlı havada kontrolden çıkan minibüsün kaldırımda otobüs bekleyen yolcuların arasına dalmasıyla yaşanan kazayı hafif sıyrıklarla atlatan 15 yaşındaki lise öğrencisi Yaşar Dağdelen, yaşadıklarını anlattı.

Dünkü kazanın ardından yaşadığı şoku atlatabilmek için babası Sedat Dağdelen ile birlikte bir akrabalarının evinde dinlenen Atatürk Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Yaşar Dağdelen, kaza sırasında durakta otobüs beklediğini belirterek, "Sağ tarafa bakıyordum, sol tarafıma dönünce bir anda minibüsün üzerime geldiğini gördüm. Bu sırada bana çarptı, benden önce de bir adama çarpmıştı. Çarptıktan sonra yere düştüm ve 2 metre sürüklendim. Çıkarılırken panikle yeniden üzerime gelmesinden korktum. Ama çok şükür o sırada beni minibüsün altından çıkardılar" dedi.

Aslında normalde hiç o durakta otobüs beklemediğini söyleyen Yaşar Dağdelen, "Ancak o gün hava yağışlı olduğu için eve en yakın otobüs durağı olarak orası vardı. Her zaman çarşıya kadar yürüyüp, oradan otobüse biniyordum. Dün yağmur nedeniyle kazanın meydana geldiği durakta bulunuyordum" diye konuştu.

Kaza anını akşam televizyondan izlediğini ifade eden Yaşar Dağdelen, "O ana kadar yanımdaki adamın öldüğünü bilmiyordum. Adamın öldüğünü duyunca zaten şok oldum. Ben iyi kurtulmuşum Allah'a çok şükür" dedi.

Televizyonda yayınlanan kaza görüntülerini izledikten sonra oğlu sağ kurtulduğu için Allah'a şükrettiğini ifade eden baba Sedat Dağleden ise, "O görüntüleri gördükten sonra sağ kurtulmasına çok sevindik. Bu minibüs şoförleri bir müşteri almak için birbiriyle yarışıyor. Canlı şahit oğlumuzun başına gelen olay. Kaldırımda beklerken, minibüs üzerine çıktı. Yaşadığına seviniyoruz, ölen şahsa da Allah rahmet eylesin diyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 17:38:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?