3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Özcan Deniz Mersinlileri mest etti

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 'Uluslararası Mersin Festivali' kapsamında sahne alan Özcan Deniz, hayranlarıyla hasret giderdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konserde eski ve yeni albümlerinden şarkılarını seslendiren Özcan Deniz, sahne performansıyla Mersinli hayranlarından tam not aldı.

Birbirinden hareketli parçaların yanı sıra duygusal parçalar da seslendiren Özcan Deniz'e ulaşmak isteyen genç kızlar, güvenlik barikatını aşamadı.

Bir genç tişörtünün üzerine Özcan Deniz'e olan sevgisini yazıp sanatçıya ulaştırırken, bir başka hayranı ise ünlü şarkıcıya oyuncak bebek hediye etti. Bu arada konser sırasında "Özcan, ben Aydın'dan Cumali seninle görüşmem gerekiyor. Çünkü ben akciğer kanseri oldum ve çok hastayım" yazılı bir pankart açan şahısla organizasyon sorumluları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Şahıs, konser alanının dışına çıkartıldı.

Sahnede "Uyuşturucuya hayır" diyerek özellikle gençlerin uyuşturucu maddelerden uzak durmasını isteyen Özcan Deniz, bu konuda anne ve babalara olduğu kadar toplumun kendisine de önemli görev ve sorumluluklar düştüğünü vurguladı.

Mersin'e en son 2002 yılında geldiğini söyleyen ünlü şarkıcı, Mersinlilerin sıcaklığını her zaman yanında hissettiğini, yaşanılan coşkunun da kendisini mutlu ettiğini ifade ederek, "Burada Akdeniz insanın sıcaklığını ve sevecenliğini görüyorum. Coşkunuz, insana hayat katıyor. İnsanın sizin gibi hayranları olması ne güzel" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, konser sonunda Özcan Deniz'e üzerinde belediyenin ambleminin yer aldığı bir teşekkür plaketi takdim etti. Mersin'in kültür ve sanat kenti olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Özcan, festivali düzenlemekteki amaçlarının insanların bir arada barış ve kardeşlik duyguları içinde yaşabilmelerini sağlamak olduğunu, 9 yıldan bu yana da düzenlenen festivallerde bunu büyük ölçüde başardıklarını kaydetti.

Öte yandan, konserin ardından iki grup arasında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Polis, olaya anında müdahale ederek kavganın büyümesini önledi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 09:31:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?