5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Özcan gezilerini sürdürüyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, halkın vereceği destek ve güvenle tekrar göreve geleceklerine inandığını belirterek, "Önümüzdeki 5 yıl içinde hayata geçirmeyi düşündüğümüz 54 projemiz var ve bunların bir kısmı başlattığımız ancak yapımı devam eden projeler" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında mahalle gezilerini sürdüren Özcan, tüm vatandaşların oylarını bilinçli bir şekilde kullanmasını istedi.

Mersin'de CHP'nin üstünlüğünün tartışılmaz olduğunu ileri süren Özcan, oyların bölünmesinin AK Parti'ye yarayacağını kaydetti. Mersin'in her zaman çağdaşlığın, demokrasinin, laikliğin, Atatürkçülüğün, aydınlığın, sevginin, barışın ve kardeşliğin sembolü olduğunu ifade eden Özcan, halkın desteği ile yeniden göreve geleceğine inandığını dile getirerek, "Önümüzdeki 5 yıl içinde hayata geçirmeyi düşündüğümüz 54 projemiz var ve bunların bir kısmı başlattığımız ancak yapımı devam eden projeler. Bütün projelerimiz halkımızın ihtiyaçlarına cevap verecek özellik taşımaktadır. Bazıları gibi ortaya çıkıp da hayal ürünü, gerçekleşmesi mümkün olmayan vaatlerde bulunmuyoruz. Çünkü bizim en büyük özelliğimiz, söz verdiğimiz şeyi yerine getirmektir, bu yüzden yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermem. Bu özelliğimizden dolayı yapılan tüm kamuoyu araştırmalarında Mersin Büyükşehir'de açık ara birinciyiz. Diğer partiler ise ikincilik mücadelesi veriyor" diye konuştu.

Anayasa Mahkemesi'nin öğrenci burslarını iptal etmesine de değinen Özcan, "Anayasa Mahkemesi kararı gereği 6 bin 500 üniversite öğrencimizin bursları şimdilik durdu. Ancak, öğrencilerimize bu maddi yardımın bir şekilde ulaşabilmesi için bir çalışma yapıyoruz. Bu çalışmanın sonucunda, söz konusu bursların öğrencilere nasıl dağıtılacağı konusu kesinlik kazanmış olacaktır" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 14:41:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?