1
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Özcan sorun dinledi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Adanalıoğlu ve Kazanlı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, CHP Mersin İl Başkanı Faruk Akar ile birlikte Adanalıoğlu ve Kazanlı mahallelerine giden Başkan Özcan, sorunları yerinde inceledi.

13 yıldır yürüttüğü belediye başkanlığı dönemimde en çok hizmet alan yerleşim yerlerinden birinin Adanalıoğlu, diğerinin de Kazanlı olduğunu belirten Özcan, “Yine de eksiklerimiz varsa bunları yerinde görmeye geldim. Bu bölgede birçok önemli sorunu çözdük. Adanalıoğlu’nda uzun zamandır sorun olarak duran mezarlık problemini çözdük. Toplu taşıma araçlarının bu beldemize de sefer yapmasını sağladık. Okullar açıldıktan sonra sefer sayısını 2 katına çıkaracağız. Ayrıca Adanalıoğlu’nda bulunan ziyaretin restorasyon çalışmasını da en kısa zamanda tamamlayacağız” dedi.

Her iki mahallede de vatandaşların su ücretleri ile ilgili şikayetleriyle karşılaşan Macit Özcan, Mersin’in 16 büyükşehir arasında su ücretleri bakımından orta sıralarda yer aldığını bildirdi. Özcan, “Kentimizde su fiyatları gerçekten abartıldığı gibi yüksek değil. Kaldı ki, 3 yıldır su ücretlerine TÜFE oranı dışında bir zam yapmadık. Yanı başımızdaki Tarsus ilçesinde su fiyatları bizim 2 katımız” diye konuştu.

Mersin kent merkezinde doğalgaz çalışmalarının yarattığı tahribatı ancak temizlediklerini ve 2013 Akdeniz Oyunları için asfaltlama çalışmalarının yoğunlaştığını vurgulayan Özcan, “Bu çalışmalardan dolayı Adanalıoğlu ve Kazanlı gibi yerleşim bölgelerimizin hizmetlerine biraz geç de olsa başlıyoruz. Kazanlı’nın sahil yolu ve asfalt gibi sorunlarını çözdük. Ana yol girişini de programa aldık. Düğün salonu konusunda ise arsayı bulmanız halinde, Adanalıoğlu beldesine yaptığımız gibi bir düğün salonu yapmaya hazırız. Her türlü sıkıntınızda benim yanıma gönül rahatlığı içinde gelebilirsiniz. Kapım sizlere her zaman açıktır” ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2012 Çarşamba 16:09:11
Güncelleme :29 Ağustos 2012 Çarşamba 16:12:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali IP: 78.160.130.xxx Tarih : 30.08.2012 11:32:48

mersine sahil şeridi ve parktan başka bir hizmet vermesini bilmeyen bu zihniyet,şöyle hizmet yaptım böyle hizmet yaptım diye dolaşıyor ortalıkda.....mersinde yolmu var dogru dürüst allah aşkına............................