4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Özel İdare'nin çalışmaları sürüyor

SİLİFKE ÖZEL İDARE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Silifke İlçe Özel İdare Müdürü Erkan Arıcı, 2010 yılı Özel İdare programında bulunan onarım, yama, malzemeli bakım, asfalt, yol genişletme çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Özel İdare Müdürü Erkan Arıcı, çalışma yapan ekipleri ziyaret edip bilgi aldı. Son olarak Cambazlı köyünde devam eden 6 km'lik malzemeli bakım çalışmalarını inceleyen Arıcı, "Köylerimizin 2010 yılı asfalt çalışmalarımı tamamladık. Malzemeli bakım çalışmalarımız ise devam etmektedir" dedi.

Köydes programında yer alan işlerin bir kısmının tamamlandığını, bir kısmının ise devam ettiğini ifade eden Arıcı, "Bu yıl Köydes programı kapsamında 8 km onarım, 6 km stabilize yol çalışması, 41 km malzemeli yol çalışması, 367 km greyderli bakım, 17 km 2. kat asfalt, 1 km 1. kat asfalt, 253 km asfalt yama çalışması yaptık. 51 köyümüzün yol yama çalışmasını bitirdik. 15 köyümüzün ise yol yama çalışmaları devam etmektedir" dedi.

Bir çok köyün sorunun kalmadığını, yol ve su işlerinin çözüm bulduğunu kaydeden Arıcı, "Silifke'nin 66 köyüne de hizmet götürmeye çalışıyoruz. İlk olarak programda olan işleri bitirmeye çalıştık. Amacımız köylerimizin ihtiyaçlarını biran evvel tamamlamaktır. Yapılan işlerde her zaman yanımızda olan İlçe Kaymakamımız Fatih Damatlar'a, İl Genel Meclis Üyelerine ve köy muhtarlarına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

SİLİFKE ÖZEL İDARE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2010 Perşembe 10:50:05
Güncelleme :14 Ekim 2010 Perşembe 17:02:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?