30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Özkaya güven tazeledi

ÖZKAYA GÜVEN TAZELEDİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şubesi'nde başkan değişmedi. Yapılan genel kurula tek listeyle gidilirken, mevcut başkan Servet Özkaya, oy kullanan üyelerin tamamının desteğini aldı. Yeniden başkanlık görevine getirilen Özkaya, güven tazelemiş oldu.

Suphi Öner Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen; 'MÜSİAD Mersin Şubesi 16. Genel Kurulu' tamamlandı. Tek listeyle gidilen kongrede mevcut başkan Servet Özkaya'nın hazırlamış olduğu liste oylamaya sunuldu. Yapılan oylamada Özkaya'nın listesine güvenoyu çıkarken, MÜSİAD Mersin Şubesi'nin yeni yönetim kurulundaysa şu isimler yer aldı; “Abdullah Hamidi, Ahmet Çokgünlü, Yusuf Yılmaz, Mehmet Memiş, Hakan Kayacı, Mustafa Demirdöğmez, İsmail Yerlikaya, Ali Kıraç, Hayri Topcu, Sahir Carıllı, Serdar Yıldızgörer, Kamil Yeşilyurt, Selman Ebe ve Cihad Gündoğar.”

Oylama sonrasında konuşan Servet Özkaya, MÜSİAD'ın 1990 yılından bu yana Türkiye'nin sanayileşme ve kalkınma gücü olarak tüm insanlığa hizmetlerini sürdürdüğüne dikkat çekti. Dernek olarak Türkiye'nin değişim sürecinin kritik dönemlerinde ortaya koymuş oldukları kararlı duruşun yanı sıra stratejik öngörüler ve çözüm önerileriyle dönüşümün en etkili faktörlerinden biri haline geldiklerini vurgulayan Özkaya, üstlenmiş oldukları bu misyonu önümüzdeki dönemde de yerine getireceklerini anlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2011 Salı 09:31:05
Güncelleme :1 Şubat 2011 Salı 09:41:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?