5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Özürlü kızını mezarlıkta kesti

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kişi, "sözünü dinlemediği" gerekçesiyle akli dengesi yerinde olmayan kızını mezarlıkta boğazını keserek öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Çağlayan Mahallesi, Şelale Caddesi, İnci Apartmanı 5. kat, numara 4'te oturan Yakup T. (50) akli dengesi yerinde olmadığı öğrenilen kızı Ayşegül T.'yi (22) Tarsus Şehir Mezarlığı'na götürdü. Yakup T., burada sözünü dinlemediği gerekçesiyle kızının boğazını ekmek bıçağıyla keserek öldürdü.

Olayı görenlerin haber vermesi üzerine mezarlığa gelen polis ekipleri, genç kızın cansız bedeniyle karşılaştı. Mezarlıkta gözaltına alınan baba Yakup T.'nin kızının akli dengesinin yerinde olmaması nedeniyle ele avuca sığmadığı ve hiç söz dinlemediği için ayrıca kendi başına evden uzaklaştığı ve bu yüzden bir anlık sinirle bu olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

Yakup T.'nin hafriyat işiyle uğraştığı evli ve 2 çocuk babası olduğu çevresi tarafından sakin ve ailesine bağlı birisi olduğu, öldürdüğü engelli kızını elinden tutarak sürekli gezdirdiği ve onunla yakından ilgilenen bir baba olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 17:43:43
Güncelleme :1 Haziran 2009 Pazartesi 17:57:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?