1
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Palavan muradına erdi

Mersin'de bir dönem gazetecilik alanındaki başarılı çalışmalarıyla öne çıkan ve edindiği bilgi ve birikimleri eğitim alanında ortaya koyan Özgür Palavan, gönlünü kaptırdığı Aysun Kuş ile hayatını birleştirdi.

HiltonSA Mersin Oteli'nde düzenlenen, Palavan ve Kuş ailesini birleştiren düğün törenineyse yoğun ilgi gösterildi. Hayatlarının en anlamlı başlangıcını yapan Özgür Palavan ve Aysun Kuş çiftini, sevenleri de bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Adeta alkış bombardımanı eşliğinde düğünün yapılacağı salona giren genç çift, gecenin de ilk dansını yine kendileri yaptı.

Palavan çifti, davetlilerle yakından ilgilenip, onlarla ayaküstü sohbet ederken, konuklar da taktıkları takılarla mutlu bir başlangıç yapan Özgür ve Aysun Palavan çiftinin bu yeni hayatlarına küçük de olsa katkıda bulundu.

Çiftin nikahı da düğün salonunda kıyılırken, atılan imzaların ardından Özgür ve Aysun Palavan arasında küçük bir rekabet yaşandı. 'Ayak basma' yarışını Özgür Palavan kazanırken, Aysun Palavan'a ise küçük bir tebessüm etmek kaldı. Nikah memurunun, genç çifte 'evlilik cüzdanları'nı takdim etmesinin ardından, davetliler de Özgür ve Aysun Palavan'ı alkışlarıyla kutladı.

Kıyılan nikahın ardından eğlence kaldığı yerden devam etti.

Banttan çalınan birbirinden hareketli parçalaraysa kimi zaman çifte tellilerle, kimi zaman duygu dolu danslarla, kimi zaman da omuz omuza çekilen halaylarla eşlik edildi.

Gecenin geç saatlerine kadar süren düğün töreni, çekilen hatıra fotoğraflarıyla da son buldu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2012 Cuma 10:15:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?