4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Pamuk antrepolarında yangın

Mersin'de, BYS Holding'e ait antrepolarda sabaha karşı çıkan yangında tonlarca pamuk alev alev yandı. Mersin ve Adana itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın söndürme çalışmaları sürerken, yan depolardaki pamuk balyaları iş makinaları ile dışarıya taşındı. Yangın bu sabaha karşı saat 03.30 sıralarında başladı. 

Karacailyas Beldesi D-400 karayolu üzerinde bulunan BYS Holding'e ait antrepoların pamuk balyalarının bulunduğu 11 no'lu deposunda meydana gelen yangına önce Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti, ardından Adana'dan da takviye itfaiye araçları istendi. Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangında tonlarca pamuk alev alev yandı. 

Yangın sırasında deponun çatısı da çöktü. İtfaiye ekiplerinin söndürmek için yoğun çaba sarf ettiği yangın, kontrollü olarak devam ederken, yangının sıçrama ihtimaline karşı yan depolardaki pamuk balyaları da iş makinalarıyla dışarıya taşındı. Yangında can kaybı olmazken, büyük çapta maddi hasar meydana geldiği bildirildi. Antrepolardaki yangınla ilgili söndürme çalışmaları sürüyor.
.
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2006 Cumartesi 10:42:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?