30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Pamukspor 'çıkış' arıyor

PAMUKSPOR 'ÇIKIŞ' ARIYOR

Türkiye Bayanlar Bölgesel Voleybol Ligi S Grubu'nda mücadele eden ve ligde oynadığı son 2 maçı da kaybeden Pamukspor'da yeniden çıkışa geçebilmenin yolları aranıyor.

Son olarak 'Mersin Derbisi'nde Gençlerbirliği ile Seyfi Alanya Spor Salonu'nda karşı karşıya gelen Pamukspor, tecrübesizliğinin kurbanı oldu. Rakibi karşısında zor anlar yaşayan Mavi-Beyazlılar, mücadeleyi set dahi kazanamadan 3-0 kaybetti. Bu sonuçla birlikte ligde oynadığı son 2 maçtan da puansız ayrılan Pamukspor, ligin dibine de adeta demir atmış oldu. Toplam 6 takımın yer aldığı grupta topladığı 4 puanla 5. sırada yer alan Mersin temsilcisi, gözünü de hafta sonu deplasmanda oynayacağı Niğde Bor Şekerspor maçına çevirdi. Filenin Sultanları, bu karşılaşmadan galip ayrılıp, yeniden çıkışa geçebilmenin yollarını arıyor.

İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Pamukspor Antrenörü Murat Oğuz, genç ve tecrübesiz oyunculardan kurulu bir ekip olduklarını vurgulayarak, “Ancak buna rağmen her maç tecrübe kazanıyoruz. Şu anda ligde bulunduğumuz konumu hak etmiyoruz. Sahada iyi mücadele ediyoruz ama ne yazık ki, istediğimiz sonuçları almakta zorlanıyoruz. Bu durumu aşabilmek ve yeniden çıkışa geçebilmek için çok çalışmamız ve sahada en az hatayla oynamak zorundayız. Bu noktada da deplasmanda oynayacağımız Niğde Bor Şekerspor maçını önemli bir dönüm noktası olarak görüyoruz” dedi.

Öte yandan, işadamı Hamit İzol, sahibi olduğu Sultaşa Otel'de Pamuksporlu genç voleybolcular onuruna bir akşam yemeği verdi. İzol, etkinlikte yapmış olduğu konuşmasında; iş dünyası olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade ederek, “Pamukspor gibi güzide bir kulübümüzün başarılı olmasını elbette ki isteriz. Ama burada sadece istemek yetmiyor. Genç kızlarımız sahada ellerinden gelenin en iyisi yapmak zorundalar. Şu anda zor günler geçiriyorlar ve biz iş dünyası olarak bu kızlarımızın yanındayız. Onların bu kötü günleri çabuk atlatıp, yeniden çıkışa geçeceklerine inanıyorum” diye konuştu.

PAMUKSPOR 'ÇIKIŞ' ARIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2011 Pazartesi 14:53:05
Güncelleme :7 Şubat 2011 Pazartesi 15:30:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?