4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Panzerde 'çocuk' var

PANZERDE 'ÇOCUK' VAR

Mersin'deki Nevruz kutlamalarının ardından, kritik bölgelerde olası bir olaya karşı geniş güvenlik önlemi alan polis, mahalle sakinleri özellikle de çocuklar tarafından sıcak bir ilgiyle karşılandı. Polisler çocuklara plastik top dağıtıp onlarla futbol oynadı, çocuklarsa panzer üzerine çıkıp meraklarını giderdi.

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Mersin İl Başkanlığı tarafından dün Metropol Miting Alanı'nda organize edilen Nevruz kutlamalarının ardından, terör olaylarının yoğunluk kazandığı bölgelerden biri olan merkez ilçe Toroslar'a bağlı Şevket Sümer Mahallesi'nde polis olası bir olaya karşı yoğun güvenlik önlemleri aldı. Siteler Polis Merkezi önünde panzer ve zırhlı araçlarla tedbir alan polis, mahalle sakinleri ve çocukların sıcak ilgisiyle karşılaştı.

Küçük çocuklar, bakkaldan almış oldukları kuruyemişleri bölgede nöbet tutan polis memurlarına ikram ederken, polisler de mataralarını çocuklarla paylaşıp, kendilerine yapılan jeste jestle karşılık verdi. Polis merkezi önünde polislerle sohbet eden çocuklara, Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından da plastik top dağıtıldı.

Polis panzerinin üzerine çıkıp meraklarını gideren çocuklar daha sonra polislerle futbol oynadı. İl Emniyet Müdür yardımcısı Levent Atalay da çocuklarla yakından ilgilenirken, onlarla bir süre top oynadı. Alınan geniş güvenlik önlemlerine rağmen bölgede herhangi bir olay çıkmazken, polis ekipleri de bir süre sonra normale döndü.

PANZERDE 'ÇOCUK' VAR
PANZERDE 'ÇOCUK' VAR
PANZERDE 'ÇOCUK' VAR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 14:30:00
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 15:43:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?