3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Parkta otururken dolandırıldılar

Mersin'de bir parkta oturan karı-koca, 'para buldum, sizin mi?' diyerek yanlarına yaklaşan 2 şahıs tarafından dolandırıldı.

İddiaya göre, İhsaniye Mahallesi'nde evlerinin yakınındaki bir parkta oturan Ahmet ve İklima Kartal çiftinin yanına rulo halindeki bir mendille gelen 2 kişi, 'para bulduk, sizin mi?' diye sordu. Paranın kendilerinin olmadığını söylemesine rağmen çiftle sohbet eden şahıslardan biri, İklima Kartal'ın kolundaki bileziklerden eşine de alacağını söyleyerek bileziklere bakmak istedi. Kadının kolundaki 2 adet bileziği oyalamak suretiyle alan 2 kişi kayıplara karışırken, şahısların bıraktığı mendilin içindeki 1
dolar ve rulo halindeki kağıdı gören çift dolandırıldıklarını anlayarak polise başvurdu.

Tanımadıkları 2 kişinin yanlarına geldiğini söyleyen Ahmet Kartal, "Bir tanesi bize, 'Para bulduk, sizin mi?' diye sordu. Bizim olmadığını söyleyince, bizimle sohbet etmeye başladılar. Bir tanesi bizi daha önceden tanıdığını, hastanede birlikte yattığımızı söyledi. Sonra da eşimin kolundaki bilezikleri kendisinin de eşine aynısından alacağını söyleyerek bakmak için istedi. Biz ne olduğunu anlamadan, kaşla göz arasında bilezikleri cebine koymuş. Ben eşime geri verdiğini sanıyordum, eşim de bileziklerin ben de olduğunu sanıyormuş. Bu kişiler daha sonra bulduklarını söyledikleri mendili de yanımızda bırakarak kayıplara karıştı. Bıraktıkları mendilin içinden de sadece 1 dolar ile rulo halinde kağıt çıktı" dedi. Karı-koca ifade vermek üzere polis merkezine götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2008 Çarşamba 13:02:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?