5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

'Parolamız galibiyet'

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde yüzler gülüyor.

Başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu, Galatasaray galibiyetinin kendileri açısından oldukça önemli olduğuna dikkat çekerek, Avrupa Kupaları'nda mücadele eden ve büyük hedefleri olan rakipleri karşısında zorlandıklarını ancak sonuca gitmeyi başardıklarını söyledi.

Yıldızoğlu, gerek savunmada gerekse de hücumda etkili bir oyun ortaya koyduklarını ifade ederek, "Galatasaray, kadro yapısı itibariyle ligin en güçlü takımlarından biri. Kadro derinliği olan iyi oyunculardan kurulu bir ekip ve bu takıma karşı iyi oynayıp da galip gelmek memnuniyet verici. Müsabakada daha az hata yapan taraf bizdik ve bunu avantaja çevirerek, seyircimizin de desteğiyle galip geldik" diye konuştu.

Ligdeki hedeflerinin öncelikli olarak play-off'a kalmak olduğunu dile getiren Ceyhun Yıldızoğlu, bu hedefe ulaşma noktasında da her maça mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarının altını çizdi. Yıldızoğlu, alınan her galibiyet sonrasında ligdeki şampiyonluk şanslarını da artırdıklarını, özellikle son haftalarda yakaladıkları çıkışı önümüzdeki haftalarda da sürdürmek istediklerini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 18:30:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?