30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Paşabahçe çalışanları piknikte buluştu

PAŞABAHÇE ÇALIŞANLARI PİKNİKTE BULUŞTU

Paşabahçe Cam Sanayi A.Ş. Mersin Fabrikası'nda çalışan işçiler, düzenlenen; 'Birlik ve Dayanışma Pikniği'nde bir araya gelerek, gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Merkez ilçe Mezitli'ye bağlı Kuyuluk'taki piknik alanında gerçekleştirilen etkinliğe yoğun ilgi gösterildi. İşçilerin aileleriyle katılarak, keyifli anlar yaşadığı etkinliğe Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, CHP Mersin eski İl Başkanı Faruk Mehmet Akar da katıldı. Orkestra eşliğinde gönüllerince eğlenen işçiler, kimi zaman omuz omuza halaylar çekti, kimi zaman da çifte telli oynayarak, bir haftalık iş stresini üzerlerinden atmaya çalıştı. Kendi aralarında futbol, voleybol ve basketbol maçları da yapan işçiler, piknik için özel olarak hazırlanan tavuk dönerlerle karınlarını doyurup, ağaçların gölgesinde keyif çaylarını da yudumladı.

Burada konuşan Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, işçiler arasındaki dayanışmanın, birlik ve beraberliğin önemli olduğunu vurgulayarak, bu tür kültürel ve sosyal etkinliklerin de var olan dostluk ve arkadaşlık bağlarını güçlendireceği gibi çalışma hayatında da birlikteliği sağlayacağının altını çizdi. Belediye olarak her zaman çalışanların bir başka ifadeyle de emekçilerin yanında olduklarını ifade eden Yıldırım, örgütlü olmanın ve birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekti. Paşabahçe Cam Sanayi A.Ş. Mersin Fabrikası işçileri adına konuşan Ramazan Ölgel de, bu tür etkinliklerin önümüzdeki dönemde de sürdürüleceği bilgisini verdi.

PAŞABAHÇE ÇALIŞANLARI PİKNİKTE BULUŞTU
PAŞABAHÇE ÇALIŞANLARI PİKNİKTE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2011 Pazartesi 11:45:05
Güncelleme :14 Mart 2011 Pazartesi 19:09:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İSMAİL YILMAZ IP: 94.120.19.xxx Tarih : 16.03.2011 22:57:42

Paşabahçe cam sanayiii çalışanları işçileri harekete geçiriyor. Mersin'de emeğiyle geçinip kendiisnin ve ailesinin hayatını idame eden herkesi ve hatta iş arayan işçileri birliktelikten gelen güçlerinin farkına varmaya çağırıyor. Bugüne kadar hep siyasileri seçen dağınık hareket eden işçiler artık emekçilerin haklarından yana tavır koyan siyasilere destek olacak.Yakında Mersin'de bulunan tüm işçileri bir çatı altında toplayacağız.