2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Paşalar için ölmek istedi

Mersin’in Erdemli İlçesi’nde, uzman çavuş olduğunu söyleyen adı açıklanmayan 25 yaşlarındaki bir kişi, “Şener Eruygur ile Hurşit Tolon komutanlarımı içeri attılar. Onlar içerideyken benim yaşamamın anlamı yok” diyerek başına tabanca dayadı.

Dengesiz davranışlarda bulunun kimliği belirsiz kişi, ikna edilerek gözaltına alındı.

Olay, bugün saat 18.30 sıralarında Erdemoğlu Bulvarı’nda meydana geldi. Polis, 06 AL 4633 plakalı otomobili kullanan kişinin tabancayla rasgele ateş ettiği ihbarı üzerine alarma geçti. Takibe alınan otomobil, İlçe Jandarma Komutanlığı binası önünde durduruldu.

Uzman çavuş olduğunu söyleyen adı açıklanmayan kişi, üzerinde taşıdığı tabancasını çıkardı, başına dayadı, “Benim komutanlarımı içeri attılar, yaşamamın ne anlamı var. Ben de ölmek istiyorum” diyerek ağlamaya başladı. Ardından da kendisini ikna etmeye çalışan Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Levent Atalay ile Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Akar’a, “Ben kimseye bir şey yapmadım komutanım. Polis beni niye kovalıyor? Benim yüreğim yanıyor. Çünkü, Ergenekon soruşturmasından dolayı Şener Eruygur ile Hurşit Tolon komutanlarımı içeri attılar. Onlar içerideyken benim yaşamamın anlamı yok” dedi.

Emniyet Müdürü ile Jandarma Komutanı’nın su vererek güçlükle ikna ettiği kimliği belirsiz kişi, İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Dengesiz davranışlarda bulunan ve çelişkili ifade veren kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 22:17:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?