3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Pazar Yeri Temizleme Ekibi işbaşında

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi tarafından bölgede yeni pazar yeri projeleri hayata geçirilirken, mevcut alanlarda ise temizlik çalışmaları da aralıksız sürdürülüyor.

Toroslar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda; pazarın kaldırılmasının ardından söz konusu alan süpürülüp yıkanarak, dezenfekte ediliyor.

Ortaya konulan çalışmanın; seri ve ciddi hizmet anlayışının bir ürünü olduğunu kaydeden, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 12 kişiden oluşan 'Pazaryerleri Temizlik Ekibi'nin kendilerine tahsis edilen toplam 2 araçla, günlük ortalama 4 ayrı noktada kurulan pazar yerlerinde temizlik işleri yaptığını söyledi.

Hamit Tuna, alışverişlerin bitiminin ardından 2 saatlik bir zaman diliminde gerekli temizlik çalışmalarının yapıldığını da sözlerine ekleyerek, "Sadece pazaryerlerini değil tüm beldemizi gündüzleri olduğu gibi, herkesin uykuda ve istirahatta olduğu sırada yağmur çamur demeden, zorluklara göğüs gererek temizleyen personelimize teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Pazar yerlerinin düzenlenmesi noktasında hazırlanan projelerin de hayata geçirildiğinin bilgisini veren Tuna, bu kapsamda Güneykent, Halkkent, Çukurova ve Çağdaşkent Mahalleri'nde kapalı semt pazarı yaptıklarını, bu alanların da modern görüntüsüyle dikkat çektiğini belirtti.

Yapılan çalışmalarla birlikte hem vatandaşları, hem de pazarcı esnafını kışın yağmur ve çamurdan, yazın da sıcaktan koruduklarını vurgulayan Hamit Tuna, kapalı semt pazarı sayısının da arttırılacağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2008 Cumartesi 13:20:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?