30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Pazarcılar ziyaretten rahatsız

PAZARCILAR SİYASETÇİ ZİYARETİNDEN RAHATSIZ

Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Fuat Kalkan, 12 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde siyasilerin kendilerini ziyaret ettiğini belirterek, "Biz bir meslek kuruluşunu temsil etmekteyiz. Devletin kurumu olan bir meslek kuruluşuna siyaset sokulamaz" dedi.

Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Fuat Kalkan ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Basın Merkezi'nde basın toplantısı düzenlediler. Toplantıda konuşan oda başkanı Kalkan, son zamanlarda siyasilerin kendilerini ziyaret ettiklerini ifade ederek, bu durumun halk arasında yanlış algılanabileceğini söyledi. Kalkan, "Sonuç olarak biz bir meslek kuruluşunu temsil etmekteyiz. Devletin bir kurumlu olan bu meslek kuruluşuna siyaset sokulamaz. Tek amacımız bu meslek kuruluşuna bağlı üyelerimizin daha sağlıklı ve verimli çalışma ortamları yaratmaktadır" dedi.

Kalkan, Türkiye'ye yapılan hizmetlerin ortada olduğunu kaydederek, "Üyelerimiz bu gerçekleri görerek hangi partiye ve adaya oy vereceklerini kendi iradeleriyle belirleyecektir" diye konuştu.

PAZARCILAR SİYASETÇİ ZİYARETİNDEN RAHATSIZ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2011 Pazartesi 13:14:03
Güncelleme :30 Mayıs 2011 Pazartesi 13:17:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?