5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Pilotlara teşekkür belgesi

Mersin'de, orman yangınlarıyla mücadelede görev alan helikopter pilotlarına teşekkür belgesi verildi.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde görev yapan, ancak Kahramanmaraş, Adana, Antalya, Muğla ve Denizli gibi civar illerdeki orman yangınlarına da müdahale ederek başarılı çalışmalar gerçekleştiren helikopter pilotları, teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Helikopter personelini, orman yangınlarının söndürülmesinde gösterdikleri başarılı ve fedakarca çalışmalarından dolayı kutlayan Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Gözükara, doğal bir afet olan orman yangınlarıyla mücadelede iş makineleri, arazözler, su tankları ve karadan yangına müdahale eden diğer ekiplerle birlikte yangın söndürme amaçlı helikopterlerin görev aldığını hatırlatarak, "Helikopter personelimiz, yangınların söndürülmesinde isabetli nokta sortileri ve yaptıkları müdahalelerle ciddi katkılar sağlamışlardır. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Gözükara, konuşmasının ardından orman mühendisleri Bülent Çakmak ve Ahmet Karaçizmeli ile pilotlar Osman Nuri Gürsesli, Yuri Gruzdov, Grigory Yakupov ve Sergey Dushkin'e teşekkür belgelerini taktim etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2009 Perşembe 15:23:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?