30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

PKK yandaşları yine saldırdı

MERSİN'DE ÖRGÜT YANDAŞLARI İŞ YERLERİNE SALDIRDI

Mersin'de bölücü terör örgütü PKK yandaşları, korsan gösteri düzenleyerek 2 iş yerine molotofkokteylleri ve taşlarla saldırdı.

Polise de havai fişek ve molotof atan göstericiler, çevik kuvvet ekibinin müdahalesi ile ara sokaklarda izlerini kaybettirdi.

Yurt genelinde yaşanan çeşitli terör olaylarını bahane eden bölücü yandaşları, sabah saatlerinden itibaren Mersin'de bazı mahallelerde esnafı kepenk kapatmaya zorladı. Akşam saatlerinde de Şevket Sümer, Güneş ve Hal mahallelerinde korsan gösteri düzenleyen bölücü yandaşları, Kurdali Mahallesi Çiftçiler Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehane ile bir mobilya dükkanına molotofkokteylleri ve taşlarla saldırdı. Yaklaşık 50-60 kişilik grup daha sonra ara sokaklara kaçarak izini kaybettirirken, saldırıya uğrayan iş yerlerinde hasar meydana geldi.

Bölücü yandaşları, daha sonra Şevket Sümer Mahallesi'ndeki Siteler Polis Merkezi önünde önlem alan çevik kuvvet ekiplerine yine molotofkokteylleri ve havai fişeklerle saldırdı. Polisin gaz bombası ile karşılık verdiği göstericiler, ara sokaklara dağıldı. Olaylar nedeniyle polisin bölgedeki güvenlik önlemleri sürüyor.

MERSİN'DE ÖRGÜT YANDAŞLARI İŞ YERLERİNE SALDIRDI
MERSİN'DE ÖRGÜT YANDAŞLARI İŞ YERLERİNE SALDIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2011 Pazartesi 19:09:05
Güncelleme :11 Ocak 2011 Salı 10:14:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?