4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

PKK yandaşlarından saldırı!

MERSİN'DE MOLOTOFLU SALDIRI

Mersin'de, bölücü terör örgütü PKK yandaşı bir grup, park halindeki bir otomobil ile bir kahvehaneye molotoflu saldırı düzenledi.

Edinilen bilgiye göre, gece geç saatlerde Demirtaş Mahallesi 203. Cadde üzerinde korsan gösteri düzenleyen yüzleri puşili yaklaşık 30 kişilik grup, sokakta park halinde bulunan 33 FN 594 plakalı bir kamyonet ile aynı cadde üzerindeki içerisinde yaklaşık 10 kişinin bulunduğu kahvehaneye molotofkokteylli saldırı düzenledi. Olayda park halindeki kamyonetin ön kısmında büyük çapta hasar meydana gelirken, çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Terör örgütü PKK yandaşlarının, yangını söndürmeye gelen

itfaiye aracına da molotofkokteyli attığı, ancak araçta her hangi bir hasar meydana gelmediği bildirildi. Bölücü yandaşlarının saldırısına uğrayan kahvehanede yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi. Kalabalık, sokaktaki bazı iş yerlerine de zarar verdikten sonra ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi.

Olayların ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

MERSİN'DE MOLOTOFLU SALDIRI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2010 Çarşamba 17:32:00
Güncelleme :28 Temmuz 2010 Çarşamba 17:40:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mahmut Tosunoğlu IP: 78.164.246.xxx Tarih : 29.07.2010 10:06:19

Selahittin Demirtaş Dörtyolda 4 polisin şehit edilmesi ile ilgili galeyana gelen halkı kınayıp tekrardan ortalığı karıştırmak için konvoy halinde dörtyola gideceğine bu olayları neden kınamıyor. Siteler polis karakoluna yapılan saldırıları neden kınamıyor.çünkü bu olayları yapanlar kendi yandaşları.buda gösteriyorki BDP huzurdan yana değil terörden yana.Boşuna televizyonlara çıkıp halkı kamdırmaya çalışmasın.Şuanda urfada inegölün hesabı sorulacak diye gösteri yapılıyor.Diyarbakırda polis merkezi ve bazı işyerleri yakılıyor,üstelik Demirtaş Diyarbakırda iken.Neden bu olaylara sesini çıkarmıyorda Dörtyola gitmeye karar veriyor.