4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

PKK'lı cenazesinde şok!

Mersin'de bir terörist cenazesinin mezarlığa götürülmesi sırasında kalabalığın saldırısına uğrayan Mersin Emniyet Müdür Yardımcısı Hikmet Bulak bıçaklanarak, Anadolu Atayun darp edilerek yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada ölen bir teröristin cenazesi Mersin'deki Şevket Sümer Mahallesi'ndeki evlerine getirildi.

Teröristin cenazesi, bir süre evde bekletildikten sonra toprağa verilmek üzere Güneykent Mezarlığına götürülmek üzere yola çıkarıldı. Cenazenin Kurdali Mahallesi, Selen Kavşağı'na getirildiği sırada kalabalığın arasında kalarak saldırıya uğrayan Mersin Emniyet Müdür Yardımcıları Hikmet Bulak 3 yerinden bıçaklanarak, Anadolu Atayun ise darp sonucu yaralandı.

Bulak ve Atayun Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu arada, saldırganlara müdahale ederken yaralanan bir polis memurunun da Toros Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındığı belirtildi.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, olayı duyar duymaz Mersin Devlet Hastanesi'ne giderek yaralı Emniyet Müdür Yardımcılarını ziyaret edip doktorlardan sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2010 Çarşamba 12:55:36
Güncelleme :20 Ekim 2010 Çarşamba 12:58:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
e.a. IP: 95.10.61.xxx Tarih : 22.10.2010 23:08:29

 ailesine de başsağlığına gidin, AÇILIM var ya!