4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Polis çocukları mutluluktan uçurdu

POLİS ÇOCUKLARI MUTLULUKTAN UÇURDU

Mersin’in Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü, polisi sevdirmek amacıyla çocukları lunaparka götürdü. Trambolin Salto’da gökyüzüne yükselen çocuklar adeta mutluluktan uçtu.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yapılan çalışma ile ilgili bilgiler veren Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Dağı, "Toplum Destekli Polislik hizmetlerinin amacı, toplumsal katılımı sağlayan, topluma olabildiğince yakın, kaliteli güvenlik hizmeti sunan ve toplumun güvenlik taleplerine her durumda cevap veren örnek bir polis modeli oluşturmak ve bu modeli kademeli olarak yaygınlaştırmaktır. Bunu gerçekleştirirken de önce kendimizi sevdirmemiz, özelliklede geleceğin büyükleri olan çocuklarımızın polisi sevmesini sağlamalıyız. İşte etkinliğimizin hedefi de budur" dedi.

Etkinlikte çocukların hem eğlendiğini hem de eğitmen polisler tarafından öğrencilere başta şiddet olmak üzere birçok konuda bilgiler aktarıldığını ifade eden Dağı, “Düzenlediğimiz etkinlik ile özellikle küçük yaştaki öğrencileri eğlendirirken, aynı zamanda şiddetin zararları hakkında bilgiler verdik. Öğrencilerimiz eğelenirken öğrendikleri için bilgilerinin de kalıcı olması sağlanmış oldu. Onlara özelliklede karşılaştıkları sorunlarda şiddete başvurmadan diyalog kurarak, sorunlarını çözebilecekleri fikrini verdik” diye konuştu.

Dağı, ilkinde 30 öğrencinin katıldığı etkinliğin sürdürüleceğini de kaydetti.

Çocuklar ilk kez geldikleri lunaparkta gönüllerince eğlendi. Trambolin Salto’da gökyüzüne yükselen ve çarpışan otomobillere binen çocukların sevinçleri yüzlerine yansıdı.

POLİS ÇOCUKLARI MUTLULUKTAN UÇURDU
POLİS ÇOCUKLARI MUTLULUKTAN UÇURDU
POLİS ÇOCUKLARI MUTLULUKTAN UÇURDU
POLİS ÇOCUKLARI MUTLULUKTAN UÇURDU
POLİS ÇOCUKLARI MUTLULUKTAN UÇURDU
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2010 Perşembe 12:20:03
Güncelleme :2 Aralık 2010 Perşembe 12:24:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?