4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Polis eşinden anlamlı ziyaret

POLİS EŞİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Mersin İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz'ün eşi Fadime Öksüz, Şırnak'ta terör örgütü yandaşlarının saldırısı sonucu şehit düşen polis memuru Güngör Uğur'un Mersin'deki ailesini ziyaret etti.

26 Ağustos 1996 tarihinde Şırnak Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevliyken, polis noktasına teröristlerce roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlemiş olduğu hain saldırı sonucunda şehit olan ve evlilik hazırlıkları yapan polis memuru Güngör Uğur'un ailesiyle bir araya gelen Öksüz, burada şehit ailesinin sorun ve sıkıntılarını dinledi, ailenin her zaman yanlarında oldukları mesajı verdi.

Ziyarette İl Emniyet Müdür Yardımcıları Ali Atasoy, Sevim Koyuncu ile Mezitli İlçe Emniyet Müdürü Salim Yavuz eşleriyle birlikte Fadime Öksüz'e eşlik etti. Öksüz, kent merkezi ve merkez ilçelerdeki şehit ailelerini her Cuma ziyaret ederek, onlarla bir araya gelip sorunlarını çözüme kavuşturmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Buradaki amacımız; şehit ailelerinin asla yalnız olmadıklarını bir kez daha onlara hissettirmek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 14:40:03
Güncelleme :2 Aralık 2009 Çarşamba 14:47:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ IP: 88.229.137.xxx Tarih : 4.12.2009 09:47:26

dememki şehitlerimizin aileleri bir kez daha anlaşılıyorki..devlet tarafından unutuluyor...bu unutulmuşluguda unutturmak için sayın büyüklerimizin eşleri tmmlıyor...sadece allah onlardan razı olsun...