4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Polis eşlerinden anlamlı çay partisi

POLİS EŞLERİNDEN,  ANLAMLI ÇAY PARTİSİ

Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği Mersin Şube Başkanlığı tarafından şehit, malul ve halen görevde olan teşkilat mensupları çocuklarının eğitim bursuna katkı sağlamak amacı ile çay partisi düzenlendi.

Etkinliğin açılışında bir konuşma yapan Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Dağı’nın eşi ve Derneğin Erdemli Temsilcisi Nadire Dağı, derneğin Mersin Şube Başkanı ve İl Emniyet Müdürünün eşi Fatma Öksüz’ün himayelerinin de şehit, malul ve halen görevde olan teşkilat mensupları çocuklarının eğitim bursuna katkı sağlamak amacı bir çay partisi düzenlediklerini belirtti. Dağı, “Böyle bir organizasyonda yardımlaşmanın yanında il ve ilçelerden gelen misafirlerimiz, Erdemli halkı, Erdemli polis teşkilatı mensuplarının eşleri ve şehit aileleri ile bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum” dedi.

Etkinliğe Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz’ün eşi ve derneğin Mersin Şube Başkanı Fatma Öksüz, Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe’nin eşi Hacer Özefe, derneğin Tarsus ve Silifke şube temsilcileri ile şehit aileleri katıldı.

Konuşmanın ardından yerel sanatçılar seslendirdikleri şarkılarla etkinliğe renk kattılar.

Eğitime katkı adına düzenlenen etkinlikten 30 bin TL gelir elde edildiği öğrenildi.

POLİS EŞLERİNDEN,  ANLAMLI ÇAY PARTİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 14:31:02
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 21:43:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?