30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Polis evinde görkemli gece

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 166. YILI

Mersin İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, "Türk Polis Teşkilatı Cumhuriyet'in olmazsa olmaz kurumlarından biridir. Teşkilatımız gücünü sadece kendisinden değil, aynı zamanda da halktan alıyor" dedi.

Türk Polis Teşkilatının 166. Kuruluş yıldönümü kutlamaları, Mersin Polis Evi'nde düzenlenen kokteylle son buldu.

Emniyet Müdürü Arif Öksüz ve eşi Fadime Öksüz'ün ev sahipliği yaptığı kokteyle, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, meslek odaları, sivil toplum kuruluş temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Burada konuşan Öksüz, Tük Polis Teşkilatının kuruluşunun 166. yılını kutladıklarını hatırlatarak, kutlamaların hafta boyunca sürdüğünü belirtti. Bu süreç içerisinde Mersinlilerin yoğun destek ve ilgisiyle karşılaştıklarını anlatan Öksüz, "Gösterilen ilgi bizlere güç veriyor. Mersin'de yaşayan insanların teşkilata olan destek ve güveni bizler için çok önemli" dedi.

Öksüz konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Vatandaşlarımızın bize vermiş olduğu bu destek ve güç, onlara güvenlik ve huzur olarak dönecek. Daha fazla emek ve çaba harcayarak, Mersinli insanlarımızın güvenliği adına çok daha fazlasını yapmaya çalışacağız. Tük Polis Teşkilatının kuruluşunun 166. Yılı nedeniyle tüm vatandaşlarımıza teşkilatım adına saygılarımı iletiyorum."

Gecede ayrıca Vali Güzeloğlu'nun eşi Ayşe Güzeloğlu ile Emniyet Müdürü Arif Öksüz'ün eşi Fadime Öksüz tarafından yıl dönümü pastası kesildi.

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 166. YILI
TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 166. YILI
TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 166. YILI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2011 Pazartesi 12:12:05
Güncelleme :11 Nisan 2011 Pazartesi 14:36:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?