5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Polis gençleri tiyatro ile uyarıyor

Mersin Emniyet Müdürlüğü Yenigün Projesi Eğitsel Oyunlar serisi kapsamında Erdemli ilçesinde öğrencilere yönelik 2 tiyatro oyunu sahnelendi.

Erdemli Lisesi Konferans ve tiyatro salonunda gerçekleştirilen tiyatro oyunu öncesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Madde Bağımlılığı ve Talep Azatlımı Kısım Amiri Süleyman Afşar, 11 kişilik Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Tiyatro Topluluğunun tamamının polis memurlarından oluştuğunu belirterek, “Bilgilenmek, birbirine destek olmak ve yardımlaşmak madde bağımlılığından korunmanın en etkili yoludur. Bizim amacımız, gençleri madde bağımlılığından uzak tutmaktır” dedi.

Tiyatro oyunlarının Silifke ve Tarsus’tan sonra Erdemli’de sahnelenmeye başladığını ifade eden Afşar, “Yaşanmış olaylardan esinlenen tiyatro oyunlarımız ve diğer etkinliklerimizi Erdemli’den sonra Anamur, Bozyazı ve Aydıncık ilçelerinde de gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Ali Pehlivan’ın yazdığı ve yönettiği, komedi türündeki “Hafif Meşrep” adlı oyun ile drama türündeki “Yanlışlıkların Adamı” adlı oyunlar sahnelendi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 16:05:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
orhan IP: 78.170.24.xxx Tarih : 5.03.2009 23:34:16

boyle bıseyın tüm turkıyede ıstıkrarla surdurulmesı lazım...ellerıne saglık guzeldı