4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Polis kan bağışladı

POLİS KAN BAĞIŞLADI

Mersin Emniyet Müdürlüğü ile Türk Kızılayı Mersin Kan İstasyonu tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen 'Gönüllü Kan Bağışı Kampanyası' kapsamında polis memurları kan verdi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü ile Türk Kızılayı Mersin Kan İstasyonu tarafından ortaklaşa yürütülen 'Gönüllü Kan Bağışı Kampanyası'na, polis teşkilatının farklı birimlerinde görev yapan emniyet mensupları yoğun ilgi gösterdi. Atatürk Parkı içinde yer alan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde hayata geçirilen ve 10 gün süreceği bildirilen kampanyayla birlikte toplam 2 bin ünite kan toplanması hedefleniyor. Kampanyaya destek vermek amacıyla şubeye gelen İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, burada polis memurlarıyla

bir süre sohbet ederek kan bağışının önemine dikkat çekti.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Arif Öksüz, kanın insan ve insan hayatı açısından oldukça önemli olduğunu ifade ederek, kampanyayla birlikte kamuoyunun dikkatini 'gönüllü kan bağışı'na çekmek istediklerini anlattı. Hedeflerinin Mersin'in ihtiyaç duymuş olduğu kanın temin edilmesine katkı sunmak olduğunu kaydeden Öksüz, kampanyaya katılan polis memurlarının, nöbetleşe çalışarak kampanyaya katılım gösterdiklerini, bunun da oldukça anlamlı olduğunu dile getirdi. Kampanya kapsamında toplanması

hedeflenen kanın beklentilerin üzerinde çıkacağına inandığını belirten Öksüz, yoğun bir tempo içinde çalışmalarına rağmen kan bağışında bulunan polis memurlarını da kutladı. Öksüz, "Umut ediyorum ki, meslektaşlarımızın bağışlamış olduğu kanlar dertlere deva olur ve insanların sağlığına kavuşmasına katkı sunar. Bu noktada Mersin Emniyet Müdürlüğü olarak, Türk Kızılayı'na yapmış olduğumuz kan bağışını helal ediyoruz ve bu kanların da şifa olmasını diliyoruz" dedi.

Konuşmasının ardından kan bağışında bulunan polisleri de ziyaret eden Öksüz, kampanyanın diğer şubelerde de sürdürüleceğini ve böylelikle de gönüllü kan bağışının süreklilik kazanmasını sağlayacaklarını da sözlerine ekledi.

POLİS KAN BAĞIŞLADI
POLİS KAN BAĞIŞLADI
POLİS KAN BAĞIŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 16:31:05
Güncelleme :13 Ocak 2010 Çarşamba 16:39:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?