5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Polis memurundan resim sergisi

Mersin'in Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Harun Kurt, şehit polis aileleri yararına resim sergisi açtı.

Erdemli Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen serginin açılışında konuşan Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Dağı, Türk Polis Teşkilatı'nın 164. kuruluş yıldönümünde şehit polis aileleri yararına açılan sergiyi oldukça anlamlı bulduğunu belirterek, "Emniyet müdürlüğümüzde görevli polis memuru ve aynı zamanda ressam olan arkadaşımız Harun Kurt, bugün örnek olacak bir davranışa imza attı. Özverili çalışmasından dolayı kendisini kutluyoruz" dedi.

Sergide bulunan eserleri özenle seçtiğini ifade eden ressam polis memuru Harun Kurt ise, "Yağlı boya resimlerimin şehit ailelerine katkıda bulunacak olması beni oldukça sevindirdi. Bu sergiden elde edilecek gelirin tamamı şehit ailelerine bağışlanacak. Ben ayrıca şehit olan arkadaşlarımızın ve ailelerinin her zaman hatırlaması gerektiği inancındayım" diye konuştu.

Yağlı boya resimlerin 75 TL ve 250 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulduğu sergi, Cuma gününe kadar açık kalacak.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 17:20:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?