5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Polisin operasyonuna 3 tutuklama

Mersin'de polisin düzenlediği operasyonda gözaltına aldığı 3 kişi çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinasyonunda Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ile Polis Merkez Amirliği'nde görevli polisler tarafından Mersin Toptancı Hali ile Hal Kompleksi'nde gerçekleştirilen operasyonda polisi gören C.O. ve A.B. adlı zanlıların olay yerinden hızla uzaklaşarak kaçmaya çalıştı.

Şahısları takibe alan polis, C.O. ve A.B.'yi kısa bir kovalamacanın ardından yakalarken, zanlıların kaçarken yere attığı cep telefonlarına da el konuldu.
Telefonlarda yapılan incelemelerde 18 Temmuz 2009 tarihinde, Serbest Bölge eski otoban girişinde park halindeki kamyondan çalındığı tespit edildiği kaydedildi. Emniyette yapılan sorgulamalarının ardından çıkartıldıkları mahkemece tutuklandıkları öğrenildi.

Öte yandan, aynı operasyonda şüpheli olarak görülen M.D. adlı bir şahsın da yapılan GBT ve infaz kayıtlarında arandığı belirlendi. M.D.'nin hırsızlık suçundan 1 yıl 6 ay hapis cezası ile arandığı belirtilirken, gözaltına alınan ve yapılan sorgusunun ardından hakim karşısına çıkartılan M.D'nin tutuklanarak Mersin E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildiği bildirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2009 Pazartesi 17:52:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?