4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Polisler aileleriyle stres attı

POLİSLER EŞ VE ÇOCUKLARIYLA SİNEMADA STRES ATTI

Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı'na bağlı olarak, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polisler, eş ve çocuklarıyla birlikte sinemada stres attı.

62 ülkede 400 bine yakın üyesi olan IPA'nın Mersin Şube Başkanlığı'nı; Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz'ün üstlendiği belirtilirken, IPA üyesi polis memurları arasındaki kültürel ve sosyal ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla film gösterimi etkinliği gerçekleştirildi. Polis eş ve çocuklarının moral ve motivasyonlarının arttırılmasının yanında yoğun iş yükü altındaki polislerin stresten uzaklaştırılarak, dinlenmelerine fırsat sağlanması, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi amacını taşıyan film gösterimiyse Mersin CineMALL Salonları'nda yapıldı.

Polis memurları, eş ve çocuklarıyla Roland Emmerich'in Harald Kloser ile birlikte kaleme alıp aynı zamanda da yönetmenliğini üstlenmiş olduğu, aksiyon ve bilim-kurgunun yanı sıra macera ve gerilim türü olarak öne çıkan; '2012' adlı filmi izledi. Maya Takvimi'nin 13. döngüsünün sonuna denk gelen 21 Aralık 2012 tarihinde yaşananları anlatan ve bir felaket filmi olarak da öne çıkan '2012'yi büyük bir ilgiyle izleyen polis memurları, keyifli anlar yaşadı.

POLİSLER EŞ VE ÇOCUKLARIYLA SİNEMADA STRES ATTI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 15:42:03
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 16:52:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?