4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Polisten 300 öğrenciye piknik

POLİSTEN 300 ÖĞRENCİYE PİKNİK

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplumsal Dayanışma Projesi kapsamında hazırlanan Kır Çiçekleri projesi çerçevesinde 300 öğrenciye piknik yaptırıldı.

Tarsus’ta eğitim öğretim yapan Fatih Sultan Mehmet, Fahrettin Paşa, Emino Boro, Lütfiye Benli ve Çağlayan ilköğretim okulundan 300 öğrenci İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Işıklı’nın katılımıyla Takbaş Polis Tesislerinde sportif ve sosyal etkinlikler gönüllerince eğlendi.

Öğrenciler saat 09.00'da okullarından emniyet müdürlüğünce temin edilen araçlarla alınıp Takbaş Polis Tesislerine götürüldü. Tesislerde çocuklara canlı müzik ve palyaço sürprizi ile karşılaşan öğrenciler gönüllerince eğlendiler.

Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu 4-D sınıfı Öğretmeni G. Özge Ayartepe ve öğrencilerinin hazırladıkları gösteri geziye katılan öğrenciler tarafından çok beğenildi.

Daha sonra Emine Boro ilköğretim Okulu Öğretmenleri Duygu Özkan ve Fatma Türkmen tarafından hazırlanan halk oyunları gösterisi sunuldu.

Çevik Kuvvet Grup Amirliğinde görevli polis memurları ile halay çekip kol bastı oynayan çocuklar eğitim ve öğretim yılının yorgunluğunu eğlence ile attılar.

Günün sonunda ilçe emniyet müdürlüğü tarafından temin edilen helva ve top öğrencilere armağan edildi.

POLİSTEN 300 ÖĞRENCİYE PİKNİK
POLİSTEN 300 ÖĞRENCİYE PİKNİK
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2010 Perşembe 10:51:03
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 11:07:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?