4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Polisten çocuklara balon

POLİSTEN ÇOCUKLARA BALON

Karayolları Trafik Güvenliği Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen törene katılan ilköğretim okulu öğrencilerine polis, üzerinde trafikle kurallarıyla ilgili mesajların yer aldığı balonları dağıttı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe katılan ilköğretim okulu öğrencilerine, şubede görevli trafik polisleri tarafından özel olarak hazırlanan balonlar dağıtıldı. Çocuklar, kendilerine verilen balonlara alabilmek için de adeta birbirleriyle yarıştı. Söz konusu balonların üzerinde de karikatürler eşliğinde karayolu güvenliği ve trafik kurallarıyla ilgili mesajların yer alması dikkat çekti.

'Ağaç yaşken eğilir' atasözünden yola çıkarak, bu yıl ki kutlamalara çocukları da dahil ederek, onların anlayacağı dilden trafik kurallarını anlatıp, onlarda bir bilinç oluşturmaya çalıştıklarını anlatan Trafik Denetleme Şube Müdürü Mehmet Özer, belirli bir bilinç düzeyine ulaşan çocukların da anne ve babalarını kurullara uymaları konusunda uyaracağını, onları da bilinçlendireceklerini düşündüklerini söyledi.

POLİSTEN ÇOCUKLARA BALON
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2010 Pazartesi 16:13:03
Güncelleme :3 Mayıs 2010 Pazartesi 16:18:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?