4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Polisten karne hediyesi kitap

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yer alan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler, kendi sorumluluk alanlarındaki okullarda öğrencilere karne hediyesi olarak kitap dağıttı.

2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı'nın ilk döneminin tamamlanmasıyla birlikte Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, merkez ilçe Akdeniz, Yenişehir, Toroslar ve Mezitli'de faaliyet gösteren; Mehmet Dağlı İlköğretim Okulu, Naciye Filizay İlköğretim Okulu, Vali Şenol Engin İlköğretim Okulu, Saadettin Bey İlköğretim Okulu, 700. Yıl İlköğretim Okulu, Pakize Kokulu Lisesi ile Cemile Hamdi Ongun Lisesi'nde eğitim-öğretim öğren öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden polisler, onlara Seviye Belirleme Sınavı (SBS), Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) çalışma kitapçıklarının yanı sıra deneme sınavları, soru bankaları ve İngilizce kitaplar hediye etti.

Konuyla ilgili olarak Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada kent genelinde faaliyet gösteren okullara 4 bin adet kitap dağıtımı yapıldığını, buradaki amacın da öğrencilerin yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmesi ve eğitim-öğretim yılının ikinci dönemine eksikliklerini gidererek, hazır bir şekilde başlaması olduğu vurgulandı. Kampanyanın önümüzdeki dönemlerde de sürdürüleceği de açıklamada yer alan bir diğer ifade oldu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2010 Cumartesi 13:30:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?