4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Polisten kumarhane baskını

MERSİN'DE KUMARHANE BASKINI

Mersin'de kumar oynatıldığı tespit edilen bir derneğe yönelik olarak gerçekleştirilen baskında 6'sı kadın olmak üzere toplam 217 kişi gözaltına alındı.

'Tombala' diye tabir edilen kumar oynarken suçüstü yakalanan şahıslara 143'er TL para cezası verilirken, 6 işletmeci hakkında da soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Mersin Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Çevik Kuvvet polislerinin de desteğiyle kent merkezinde yer alan Balık Pazarı içinde faaliyet gösteren Mersin Deniz Ürünleri Koruma ve Tanıtma Derneği'ne akşam saatlerinde şok bir baskın düzenledi. Yapılan operasyonda 217 kişi, 'tombala' diye tabir edilen kumarı oynarken suçüstü yakalanırken, üzerleri tek tek aranan şahıslar daha sonra polis otosuna bindirilerek gözaltına alındı.

Polis, söz konusu dernek içinde yer alan kumar malzemelerine el koyarken, gözaltına alınan 6'sı kadın toplam 217 kişi hakkında da 'Kabahatler Kanunu' kapsamında 143'er TL'lik para cezası kesildi. Şahıslar, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldılar. Öte yandan, operasyonda yakalanan 6 işletmeciyle ilgili olarak da soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

MERSİN'DE KUMARHANE BASKINI
MERSİN'DE KUMARHANE BASKINI
MERSİN'DE KUMARHANE BASKINI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2010 Cumartesi 13:19:04
Güncelleme :30 Ocak 2010 Cumartesi 17:34:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?