4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Polisten öğrencilere yat gezisi

POLİSTEN ÖĞRENCİLERE YAT GEZİSİ YAPTIRDI

Mersin’in İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 300 öğrenciye yat gezisi yaptırdı.

Amaçlarının öğrencilere kültür değerleri tanıtmak olduğunu belirten İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, projeye destek verenlere teşekkür etti. Aksoy, "Kentte bulunan 6 ilköğretim okulundan toplam 300 öğrenciye yönelik olarak hazırlanan ve çocuklarımız arasında toplumsal dayanışmayı, kültürel kaynaşmayı sağlamak ve ortak tarih bilincini geliştirmeyi hedefleyen “Kültürel Değerlerimiz Projesi” isimli projemizin 26-27 Ekim 2010 tarihlerinde öğrencileri 150'şer kişilik iki grup halinde ayırarak yaptık. Öğrencilerimize gönüllerince eğlenmeyi sağlarken, tarihi ve kültürel değerlerimizi tanıtıyoruz. Projemiz devam edecek" dedi.

Öğrencilere, birinci gün kafile başkanlığını Asayiş Büro Amiri Emniyet Amiri F. Ufuk Solmaz, ikinci gün kafile başkanlığını Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Emniyet Amiri Ragıp Erdem yaptı.

Öğrenciler ilk olarak Kanlıdivane’yi, daha sonra Cennet ve Cehennem'i gezdi. Daha sonra Silifke Taşucu’ndan yata binen çocuklar yatta yenen öğle yemeğinin ardından gönüllerince yatın ve denizin tadını çıkardı.

Dönüş yolculuğunda sıkma - ayran sürprizi ile karşılaşan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu.

Kızkalesi önünde çektirilen hatıra fotoğrafının ardından kafile Tarsus’a döndü.

POLİSTEN ÖĞRENCİLERE YAT GEZİSİ YAPTIRDI
POLİSTEN ÖĞRENCİLERE YAT GEZİSİ YAPTIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2010 Perşembe 11:08:00
Güncelleme :28 Ekim 2010 Perşembe 12:05:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?