30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Polisten örnek davranış

POLİSTEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Mersin'in Tarsus ilçesinde Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği bünyesinde görev yapan ekipler, trafik kazası sonuncuda yaralanarak ameliyat olan bir vatandaşı evinde ziyaret ederken, sokakta yaşayan bir kişiye de ev bularak, örnek bir davranış sergiledi.

Bir trafik kazası sonucunda sakatlanan ve geçtiğimiz günlerde ameliyata alınan Bilal Altın adlı vatandaşın ikamet ettiği Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki evinde ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nde görevli polis memurları, bu tür ziyaretlerin önümüzdeki günlerde de sürdürüleceği bilgisini verdi. Söz konusu ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Bilal Altın da, “Ne mutlu bize, devletimiz-polisimiz iyi günümüzde olduğu kadar kötü günümüzde de her zaman yanımızda. Allah polisimizden razı olsun” diyerek, duygularını ifade etti.

Öte yandan, Adana'da kasaplık yaparken, kendisine ait işyerinin soyulması sonrasında iflas eden Mehmet Güniyisi'nin, sokakta yaşadığını tespit eden Toplum Destekli Polislik Amirliği ekipleri, konuyla ilgili olarak önce Tarsus Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvurud a bulundu, ardından da yapılan işlemler sonucunda vakfın da desteğiyle Güneyisi için ev tutularak, kira parasını temin etti. Polis memurlarının kendisi için ortaya koyduğu fedakarlığı asla unutmayacağını dile getiren Güneyisi, soğuk kış günlerinde Toplum Destekli Polislik Amirliği ekiplerinin desteğinin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

POLİSTEN ÖRNEK DAVRANIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2011 Salı 16:10:02
Güncelleme :1 Şubat 2011 Salı 16:18:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?