3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Potada çiftte bayram

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde çiftte bayram yaşanıyor. Zorlu Selçuk Üniversitesi deplasmanında kritik bir galibiyetin altına imza atan Turuncu-mavili ekip, ligde hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Selçuk Üniversitesi karşısında alınan galibiyeti inatçı bir oyun anlayışına bağlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Ahmet Kandemir, kötü başladıkları bir maçı özellikle oyunun son bölümlerinde kendi lehlerine çevirmeyi başardıklarını, bunun da oldukça önemli olduğunu söyledi. Kandemir, galibiyete olan inancını kaybetmeden mücadelelerini sonuna kadar sürdüren oyuncularının ortaya koyduğu performansın da kendisini mutlu ettiği belirtti.

Ligdeki öncelikli hedeflerinin play-off'a kalmak olduğunu söyleyen Kandemir, "Bu hedefe ulaşma noktasında da kararlıyız. Son haftalarda elde ettiğimiz galibiyetlerle iyi bir çıkış yakaladık. Bu çıkışı da ligin son haftasına kadar sürdürmek istiyoruz. Takım olarak her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz ve üst düzeyde bir takım haline geliyoruz" dedi.

Bu hafta sonu yine zorluk derecesi yüksek bir karşılaşmada Galatasaray Cafe Crown'u ağırlayacaklarını dile getiren Kandemir, sakat oyuncuların yokluğunun kendileri açısından sıkıntı yarattığını, ancak buna rağmen yine de kazanmak için mücadele edeceklerini kaydetti. Ayak bileği kırılan Ümit Sonkol'un birkaç hafta daha takımdaki yerini alamayacağı söyleyen Kandemir, parmağı kırılan Chris Lofton'un ise Galatasaray Cafe Crown karşısında oynayıp oynayamayacağının da maç saatinde belli olacağını vurguladı.

iha
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2008 Salı 15:12:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?