2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Rehberlik hizmetine yoğun ilgi

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi'nce ÖSS ve OKS'na giren öğrencilere yönelik 11 Temmuz tarihinde başlatılan rehberlik hizmeti, veli ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Uzman öğretmenler eşliğinde, sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından adayların doğru tercih yapabilmelerine olanak sağlamak amacıyla Toroslar Belediyesi Halkla İlişkiler Servisi'nde kurulan Rehberlik Hizmeti Masasında başlatılan rehberlik hizmeti devam ediyor.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, öğrencilerin geleceklerini şekillendirecek olan bir aşamanın da doğru tercih olduğunu kaydederek, rehberlik hizmetinin tercih işlemlerinin son günü olan 4 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini ifade etti.
Tuna, gerek bölgedeki, gerekse bölge dışındaki öğrencileri uzman rehber öğretmenler eşliğinde iyi bir tercih yapmaları için belediyeye davet etti.

Toroslar Belediyesi'nin başlattığı uygulamanın son derece yerinde olduğunu vurgulayan rehber öğretmenlerde, talebin oldukça yoğun olduğuna dikkat çekerek, tüm öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2008 Cuma 12:36:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?