4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Ringte korkutan anlar

RİNGTE KORKUTAN ANLAR

Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından Mersin'de organize edilen; 'Şampiyonlar Gecesi' adlı organizasyonda İranlı rakibinin tekmesiyle bir anda yere yığılan Türk sporcu, uzun süre ayağa kalkamadı. Salonda bulunan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kendine gelen sporcu, bu kez de rakibinin üzerine yürümeye çalıştı.

Tayland'da bu yıl 17.'si organize edilen 'Dünya Muay Thai Şampiyonası'nda mücadele eden Türk ve İranlı sporcular, bu kez Mersin'de düzenlenen 'Şampiyonlar Gecesi'nde dostluk adına ringe çıktı. Oldukça çekişmeli geçen müsabakalarda sporcular birbirine üstünlük sağlayabilme adına kıyasıya rekabete tutuştu. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği turnuvanın genelinde centilmenlik ön plana çıkarken, Emre Baldırcı ile İranlı sporcu Murtaza Sıffart arasındaki karşılaşmada korku dolu anlar yaşandı.

Maçın başından itibaren rakibine karşı üstünlük sağlayan Baldırcı, mücadelenin son bölümüne doğru Sıffart'ın tekmesiyle bir anda yere yığıldı. Ayağa kalkmakta zorlanan Baldırcı'ya ilk müdahale maçın orta hakeminden yapılıp, sonuç alınamayınca devreye salonda bulunan sağlık ekipleri girdi. Bir süre yerde kalan Emre Baldırcı, daha sonra zorda olsa ayağa kalkmayı başardı. Daha sonra kendine gelen Baldırcı, kendisine sert giren rakibine öfkelenip üzerine yürümek istedi. Salonda bulunan antrenör ve diğer görevliler Baldırcı'yı güçlükle sakinleştirdi. Ringden indirilip, salonun bir köşesine çekilen Baldırcı, antrenörleri tarafından teselli edildi.

RİNGTE KORKUTAN ANLAR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 22:25:05
Güncelleme :7 Şubat 2010 Pazar 09:48:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?