2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Rotary'den 'Geleceğin Liderleri' semineri

Mersin Rotary Kulübü tarafından düzenlenen, "Rotary Yarının Liderini Arıyor" konulu uluslararası seminer, 15-18 Ağustos 2005 tarihlerinde, Hilton Oteli'nde gerçekleştirilecek.

23 ülkeden 18-30 yaş arası gençlerin katılacağı seminerle ilgili bilgi veren Mersin Rotary Kulübü Başkanı Fazıl Aydın, "İleriki dönemlerde, ülkelerinde muhtemel üst düzey yönetici, iş adamı, lider, devlet görevlisi ve devlet başkanı olabilecek bu gençlerin ülkemizde, hem de Mersin'de eğitim görmeleri bizler için bir gurur kaynağı olacaktır. Mersin Rotary Kulübü tarafından bölgemizde ilk olarak yapılacak bu organizasyonun amacı, kendi ülkeleri tarafından gönderilen liderlik vasıflarına sahip yetenekli gençlere, etkili bir eğitim ve program sağlayarak Türkiye dostu ülke liderleri yetiştirmektir" dedi.

Seminerin, toplumun genç liderleri için düzenlenen bir eğitim programı olduğunu kaydeden Aydın, "Uluslararası Rotary tarafından 1971 yılından bu yana 174 ülkede yapılan ve binlerce gencin yararlanmış olduğu 'Rotary Yarının Liderini Arıyor' programı, Rotary hizmetinin en önemli programlarından birisidir. Bu program, farklı uluslardan gençlerin uygar bir tartışma ortamında fikir alış verişlerinde bulunarak etkili hitap, liderlik eğitimi ve bu şekilde kişilik gelişimi, liderlik ve iyi insan olma vasıflarını kazandırmayı amaçlar" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2005 Salı 08:52:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?