30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Sahil köyleri şampiyonu Elvanlı

SAHİL KÖYLERİ ŞAMPİYONU ELVANLI

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Erdemli Kaymakamlık Kupası Sahil Köyleri Futbol Turnuvası’nda finalde Çiftepınar köyünü 2-1 yenen Elvanlı Köyü şampiyon oldu.

Erdemli Şehir Stadı ve Çiftepınar Futbol sahasında gerçekleştirilen turnuvada Çiftepınar Köyü ikinci, Karahıdırlı köyü ise üçüncü oldu. Turnuvada şampiyon olan Elvanlı Köyüne kupasını İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Adem Kılıç verirken, dereceye giren diğer köy takımları kupalarını basın mensuplarının elinden aldı.

Kupa töreninde bir konuşma yapan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Adem Kılıç, İlçe Kaymakamlığı ile birlikte düzenlenen turnuvaya iki gurupta 8 takımın katıldığını belirterek, “Bu tür geleneksel turnuvaları düzenlemekteki amacımız, köyler arasında kaynaşmayı sağlamak, köyde yaşayan gençleri spora teşvik edip spor yapmalarını sağlamaktır. Turnuva sayesinde köylerimiz arasındaki dostluk bağları güçlenmiştir” dedi.

Turnuvayı izlemeye gelen taraftarlara da teşekkür eden Kılıç, şampiyon olan Elvanlı Köyünün kupasını bütün maçlara katılarak takımlarını destekleyen köylü kadınlara verdi.

SAHİL KÖYLERİ ŞAMPİYONU ELVANLI
SAHİL KÖYLERİ ŞAMPİYONU ELVANLI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2011 Cuma 15:27:04
Güncelleme :24 Haziran 2011 Cuma 15:40:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?