5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Şalvarspor ilgiyi artırdı

Mersin'in Erdemli ilçesinde kamu kurum ve kuruluşları ile odalar arasında düzenlenen "2009 Odalar Kupası" halı saha futbol turnuvasının açılışı Karakeşli Köyü Şalvarspor takımının gösteri maçı ile yapıldı.

Vatandaşlar turnuvaya yoğun ilgi gösterdi.
Turnuvanın açılışında bir konuşma yapan Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe, sosyal aktiviteler sayesinde kamu kurum ve kuruluşları ile odalar arasındaki kaynaşmanın sağlanmasının önemli olduğunu belirterek, "Bu turnuvanın birlik ve beraberliğin artmasına, dostluğun gelişmesine vesile olmasını temenni ediyoruz. Takımlarımızın centilmence mücadele ederek turnuvamızın hedefine ulaşmasını diliyoruz. Turnuvada bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza da teşekkür ediyoruz" dedi.
Turnuvanın Tertip Komitesi Başkanı olan Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Sarı da katılımcı bütün takımlara başarılar dileyerek, 4 grupta 20 takımın katıldığı turnuvanın finalinin mayıs ayının son haftası yapılacağını kaydetti. Kaymakam İbrahim Özefe'nin turnuva pastasını kesmesinin ardından Karakeşli Köyü Şalvarspor ile Akdeniz İlköğretim Okulu Kız Futbol takımı bir gösteri maçı yaptı. Renkli görüntülere sahne olan karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 12:26:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?