9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Saman yüklü kamyon yandı

Mersin'in Erdemli ilçesinde saman yüklü bir kamyonet, hareket halindeyken alev alev yandı.


Edinilen bilgiye göre, Mersin'den Erdemli istikametine giden Mesut Bozcu (33) yönetimindeki 33 UT 505 plakalı saman yüklü kamyonet, Kargıpınarı beldesinde yol kenarından sıçrayan kıvılcımla alev alarak yanmaya başladı. Sürücü Bozcu bir süre yolda devam ettikten sonra kamyonetin üzerinde bulunan samanın yanmaya başladığını fark ederek, aracından indi ve yangını söndürmeye çalıştı.


Yol kenarında alev alev yanan kamyonete, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Erdemli Belediyesi ve Tömük Belediyesi'ne ait 3 itfaiye aracı ve özel bir şirkete ait iş makinesiyle müdahale edildi. Yangın kısa sürede söndürülürken, kamyonetin üzerindeki samanlar tamamen yandı.
Kamyonet sürücüsü Mesut Bozcu, Mersin'den yüklediği samanı Mut ilçesine götürmek için yola çıktığını belirterek, "Kargıpınarı'na geldiğimde yol kenarında sazlık alandaki ateşi gördüm. 200 metre daha yol aldıktan sonra yanımda bulunan arkadaşım kamyonetin üzerinde bulunan samanların yandığı konusunda beni ikaz etti. Kamyonumu yol kenarına çekerek söndürmeye çalıştım, ama sonuç vermedi. Aracın üzerindeki samanlar tamamen yandı" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2007 Cuma 10:41:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?