2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Şampiyon arkadaşlarıyla hasret giderdi

Dünya Kıtalararası Ağır Sıklet Boks ve Avrupa Boks Şampiyonu Sinan Şamil Sam, Mersin'in Silifke İlçesi'nde restoran işleten arkadaşlarını ziyaret edip, hasret giderdi.

Tatil için Silifke'ye gelerek, ilçede restoran işleten arkadaşları İlker Yıldırım ve Ahmet Yıldırım'ı ziyaret eden Sam, daha önce geldiği Silifke'ye hayran kaldığını ve Atakent Beldesi'nde bir yazlık ev alarak tatil yaptığını söyledi.

Boks sezonu kapalı olduğu için ailesiyle birlikte Silifke'de tatil yaptığını belirten Şam, "Dünya şampiyonluğu olursa maç yaparım. Aksi takdirde maç yapmam. Çünkü ben zaten Avrupa Şampiyonuyum. Bokstan uzak aileme zaman ayırmak istiyorum. Uzun yıllar kamp ve maçlar nedeniyle ailemden ayrı kaldım. Şimdi sakin ve sessiz bir ortamda eşim ve çocuklarımla zaman geçiriyorum. Bu da beni memnun ediyor" dedi.
Arkadaşlarıyla hasret gidermek amacıyla eşi Funda, kızları Defne ve Nilüfer ile birlikte Silifke'ye gelen Sam, ailesiyle birlikte 2 ay tatil yapacağını söyledi. Sam, "Silifke'de hava çok güzel. Adeta yazdan kalma günler yaşanıyor. Bol bol balık tutma, Silifke'yi ve sahillerini gezme imkanı buluyorum. Tarihi ve ören yerleri geziyorum. Uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımla hasret gideriyorum" dedi.
Sinan Şamil Sam en son Temmuz ayında İtalyan boksör Paolo Vidoz ile yaptığı Uluslararası Boks Federasyonu (IBF) Avrupa Şampiyonluğu maçında berabere kalmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 11:54:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat cerit IP: 88.232.87.xxx Tarih : 10.10.2008 23:45:14

merhaba kıymetli kent haber yöneticileri. Eğer Sinan Şamil Sam boksörümüzün telefonu varsa e-maille-telefonla gönderir misiniz.Ben Erdemli Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.Okulunda öğretmenim.Ya da siz sayın boksörümüze teklif eder misiniz? Okulumuza davet etmek istediğimizi.Tel.Numaram 0 535 312 26 96