2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Şampiyon Toroslar Belediyesi

Uluslararası Mersin Festivali bünyesinde her yıl düzenlenen ve silahlı bir saldırı sonucu öldürülen Büyükşehir Belediyesi eski Basın Yayın Daire Başkanı Mehmet Küver adına gerçekleşen futbol turnuvasında, ilk 3'e giren takım kupalarını aldı.

Festival öncesinde eleme maçlarının yapıldığı turnuvada yarı final ve final maçı, Mersin Festivali programı içinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Macit Özcan Spor Tesisleri'nde yapıldı. Final maçında karşı karşıya gelen Toroslar Belediyesi ile MESKİ arasındaki mücadeleyi kazanan Toroslar Belediyesi, futbol turnuvasının şampiyonu oldu. Turnuvada üçüncülüğü ise Tarsus Belediyesi aldı.

Turnuvada ilk 3'e giren takımlara kupalarını Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Mersin Şube Başkanı Mithat Ertaş ile Mehmet Küver'in kardeşi Cengiz Küver verdi.
ASKF Başkanı Mithat Ertaş, Uluslararası Mersin Festivali bünyesinde yapılan futbol turnuvasına iştirak eden tüm takımları kutladığını belirterek, "Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'a gerek amatör spor kulüplerine yaptığı malzeme desteğinden, gerekse bu futbol turnuvasını festival bünyesine dahil etmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Mersin sporunun ilerlemesi için sunduğu katkı unutulmayacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 18:10:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?