30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Şampiyona 'altın' jesti

ŞAMPİYONA 'ALTIN' JESTİ

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 'Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda 80 kiloda 'Türkiye Şampiyonu' olarak önemli bir başarıya imza atan Remziye Topaloğlu'nu altınla ödüllendirdi.

Mersin'de gerçekleştirilen müsabakalarda; 'Bölge Birincisi' olma başarısını gösteren, Tarsus Belediyespor Bayan Boks Takımı sporcusu Remziye Topaloğlu, 22-27 Ocak 2011 tarihleri arasında Kocaeli'nde organize edilen; 'Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda da Mersin'i temsil etti. Rakiplerini ardı ardına saf dışı bırakan Topaloğlu, adını 'Türkiye Şampiyonluğu'na yazdırarak, önemli bir başarı elde etti. Topaloğlu'nun bu başarısıysa ödülsüz kalmadı.

Topaloğlu'nu makamında kabul eden Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, elde edilen başarı nedeniyle Remziye Topaloğlu'na altın hediye etti ve kendisine önümüzdeki dönemde yapılacak olan turnuva ve şampiyonlarla ilgili olarak her türlü desteği vereceğinin sözünü verdi. Tarsus Belediyespor Kulübü Asbaşkanı Hikmet Avşar ise, ziyaret esnasında yaptığı konuşmasında; Topaloğlu'nun Tarsus'u en iyi şekilde temsil ederek, elde ettiği başarıyla tüm ilçe halkını gururlandırdığını anlattı.

Tarsus Belediyespor Boks Şube Sorumlusu Şerif Ali Günakın da Topaloğlu'nu başarısından dolayı kutlayarak, kendisinden daha büyük başarılar beklediklerini dile getirdi. Öte yandan, Türkiye Bayan Milli Boks Takımı kadrosuna da dahil edilen Remziye Topaloğlu'nun, 11 Şubat'ta milli takım kampına katılacağı sonrasında da 28 Nisan 2011 tarihinde Antalya'da yapılacak olan; 'Dünya Bayanlar Boks Şampiyonası'nda da Türkiye'yi temsil edeceği bildirildi.

ŞAMPİYONA 'ALTIN' JESTİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2011 Çarşamba 14:53:00
Güncelleme :2 Şubat 2011 Çarşamba 14:58:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?