2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Şampiyonlardan Gül'e ziyaret

Mersin'de organize edilen 'Liselerarası Masa Tenisi Şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan Gözne Lisesi öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül'ü makamında ziyaret etti.

Gözne Lisesi'nin özellikle son dönemlerde sportif, kültürel ve sosyal alanda önemli başarıların altına imza attığına dikkat çeken Hasan Gül, söz konusu başarının eğitimde de kendisini gösterdiğini söyledi. Gül, Mersin genelinde 180 lise olduğunu ve bu ortaöğretim kurumları arasında birinci olabilmenin hiçte kolay olmadığını ifade ederek, spor alanında gösterilen başarının devamlılığının sağlanması noktasında gereken desteği vermeye de hazır olduklarını söyledi.

Türkiye Liselerarası Masa Tenis Şampiyonası'nda Mersin'i; Gözne Lisesi'nin hem bayanlar, hem de erkekler kategorisinde temsil edeceği bilgisini de veren Gül, "Spor, bireyin fiziksel ve ruhsal gelişimini ilerleten bir uğraşıdır. Bu anlamda Gözne Lisesi öğrencileri gelişim göstererek başarıya ulaşmıştır. Aynı başarının Aksaray'daki elemelerde de ortaya çıkacağına yürekten inanıyorum" dedi.

Ziyarette Gözne Lisesi Okul Müdürü Kemal Doğan ve antrenör İbrahim Zengin de hazır bulundu. Masa tenisinde 'Mersin Şampiyonu' olan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim eden Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, daha sonra kendisini ziyaret eden öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 18:12:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?