4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Şampiyonlardan Özcan'a ziyaret

ŞAMPİYONLARDAN ÖZCAN'A ZİYARET

İlköğretim Okullararası Minik Kızlar Türkiye Basketbol Şampiyonası'nda mutlu sona ulaşarak Mersin'i başarıyla temsil eden minik basketbolcuların ziyaretleri sürüyor.

Aynı zamanda da Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü formasını da giyen Yenişehir İlköğretim Okulu öğrencileri, Okul Müdürü İbrahim Göküş ve antrenör Hakan Talaslıoğlu ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ı makamında ziyaret ederek, elde ettikleri 'Türkiye Şampiyonluğu'nu başarısını paylaştı.

Öğrencilerin ziyaretinden ve elde ettikleri başarılardan duyduğu mutluluğu dile getiren Özcan, “Göreve geldiğimiz günden beri Mersinlileri spora teşvik ettik. Bunun yanı sıra kurduğumuz takımlarla da sportif anlamda önemli başarılar elde ettik. Sizlerin başarısı bizlerin doğru adımlar attığımızın en önemli göstergesidir” dedi.

Minik basketbolcularla da sohbet eden Özcan, konuşmasını da şöyle sürdürdü; “Sizlere sonuna kadar güveniyoruz. Eminim ki ileri de çok daha büyük başarılara imza atacaksınız. Bunu başarabilmeniz için sizlere elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Yeter ki sizler başarılı olup şehrimizin adını daha fazla duyurun.”

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2010 Perşembe 16:54:04
Güncelleme :13 Mayıs 2010 Perşembe 17:14:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?