2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Şampiyonlardan Toroslar'a ziyaret

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, belediye olarak sağlık, eğitim ve gençliğe büyük önem verdiklerini belirterek, "Bölgemizdeki okullarda eğitim gören öğrencilerimizin başarılı olması, bizlerin gurur kaynağı oluyor" dedi.

2008-2009 öğretim yılı Türkiye İlköğretim Okullarıarası Basketbol Turnuvası'nda Mersin birincisi olarak 10-15 Ocak tarihleri arasında Malatya'da yapılacak grup maçlarına katılmaya hak kazanan Atatürk İlköğretim Okulu kız basketbol takımı, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'yı ziyaret etti.

Şampiyon öğrencilerin ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirten Tuna, spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi.

Atatürk İlköğretim Okulu'nun, sporun yanında sosyal aktivite noktasında ve bilgi yarışmalarında da gerçekten çok başarılı bir okul olduğunu ifade eden Tuna, "Bölgemizdeki diğer okullarında bu şekilde başarılı olduğuna inanıyorum. Çünkü bilgi yarışmasını kazanan ilk altıdaki 4 okul, Toroslar İlçesinden çıktı. Atatürk'ün dediği gibi 'Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur' sözünden hareketle, hem bilgi noktasında en üst düzeyde hem de fiziki anlamda gelişmede en iyi şartlarda gençlerimizin yetişmesi için bu durumu çok önemsiyoruz. Yaptığımız alt yapılarla, tesislerimizle hakikatten öne çıkan bir durumumuz var. Bizim yol haritamızda bulunan sağlık, eğitim ve gençliği belediye olarak ön planda tutuyoruz. Bölgemizdeki okullarda eğitim gören öğrencilerimizin başarılı olması, bizlerin gurur kaynağı oluyor" diye konuştu.

Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Tahir Turan ise, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya bugüne kadar verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 17:52:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?